I need your money, it’ll help me. I need your car and I need your love


Efter en väldigt rolig helg har jag nu åkt på feber och förkylning och sitter bara hemma och yrar och nyser.
Skulle ha varit inne i stan och varit med Sandra sista timmarna innan hon åker ner til linköping men tyvärr så blev det ju inte så. Det är så typiskt, kände på mig inatt när jag inte kunde sova att det var nåt på gång men trodde väl inte att det skulle bryta ut såhär pass.

Vomitory i lördags var oh så bra. kostade tillochmed på mig en tröja, den var riktigt snygg.
Vi fortsatte kvällen på the rock efter det men det har börjat vara alldeles för mycket folk där, så mycket att det blir jobbigt. man kan inte prata normalt, man kan inte sitta normalt. Vi får nog försöka ta upp det här med hemmafester igen tycker jag.

Nu ska jag försöka orka städa rummet, just nu är det äckligt här inne. jag ogillar.






You are my sweetest downfall.
I loved you first









Ensemble c'est tout

-Tillsammans är man mindre ensam-

Dagarna rullar på som vanligt, jag har inget att göra, har inte lust att göra något men jag måste väl ta tag i mitt liv snart. pengarna börjar ju sina ganska snabbt nu iomed allt festande och öldrickande. but i like it!
Om jag bara kunde räkna ut vad jag vill göra i framtiden så skulle allt gå så mycket lättare. men jag har ju ingen direkt plan för nånting numera.

Jag längtar tills det blir helg igen och hoppas att veckan går fortfortfort.
Fredagseftermiddagen och kvällen ska spenderas med världens bästa Michelle.
Lördag är det spelning på tings med vomitory som inte får missas! och jag hoppas att Sändraa kommer hem så jag har världens bästa frontrowheadbanger med mig!













Den bästa jag någonsin sett.


RSS 2.0